Winters kerstoptreden

Dinsdagavond 20 december bent u van harte welkom bij ons winterse kerstoptreden!

Inloop vanaf 19.45 uur. We gaan zingen om 20.00 uur in basisschool de Rank in Rijkerswoerd (Pythagorasstraat 9). Na afloop is er een winters drankje met iets lekkers.

We zingen, onder leiding van onze dirigent Marja Stoter, een leuke afwisselende mix aan nummers. Ook wat minder bekende kerstnummers staan op het programma, zoals ‘Mary did you know’ en ‘kerstdagen van toen’. Pianist Ingrid de Vries begeleidt ons.

Graag tot de 20e!

Ontmoeting van 3 koren op 22 oktober

Je bent van harte uitgenodigd om op zaterdag 22 oktober te komen luisteren en kijken naar een bijzondere ontmoeting van de 3 koren van dirigent Marja Stoter. Klassiek ontmoet pop en andersom. Laat je verrassen! We zingen van 11.00 uur tot 13.00 uur in de Grote Martinikerk in Doesburg.

Optreden in stadsboerderij de Korenmaat

Kom luisteren op zondag 17 juli van 15.00 tot 15.30 uur naar ons optreden! Bij mooi (droog) weer zingen we bij Stadsboerderij de Korenmaat, Marius van Beeklaan 5, Arnhem. Bij regen zingen we ook, maar dan in basisschool De Rank, Pythagorasstraat 9, Arnhem. We zingen een leuke afwisselende mix aan nummers. Kortom: een vrolijk zomers optreden. Tot dan!

Oefenoptreden met Nomen Nescio

Samen met het andere koor van onze dirigent Marja Stoter, Nomen Nescio, hebben we een gevarieerd oefenoptreden gegeven in oktober 2021. Klassiek ontmoet pop. Eindelijk weer eens laten horen waar we al die tijd met corona mee bezig zijn geweest. Met de beide koren samen zongen we Hallelujah van Jeff Buckley en Cantique van Fauré. We hebben een heerlijke avond gehad. Een succes en zeker voor herhaling vatbaar.

TOP2000 Popkoren Contest op zaterdag 21 december

Op zaterdag 21 december doen we mee met de TOP2000 Popkoren Contest. In Luxor Live en in de hal van station Arnhem Centraal zingen popkoren de hele dag popliederen. Een jury beoordeelt de koren die aan deze wedstrijd meedoen.

Komt u naar ons luisteren en ons aanmoedigen ? Wij rekenen op uw support !

Optreden in Rozet op 27 oktober

Kom ook kijken! Op zaterdag 27 oktober treden wij op in Rozet, als onderdeel van de dag van de geschiedenis van Arnhem. We zingen om 12.15 uur en 14.15 uur in de hal van Rozet (Kortestraat 16). Meer informatie over deze dag staat op deze website.

Het thema van deze dag is ´opstand´. De liedjes die we zingen hebben, in de breedste zin van het woord, daarmee te maken. Zo zingen we onder andere: Something inside so strong, Rolling the deep, Rehab en Kom van dat dak af.

We zoeken nog versterking bij onze tenoren. Dus houd je van zingen en heb je een tenorstem, laat het ons dan weten! Je kunt 4 keer gratis komen kijken en meedoen met onze repetities.

Optreden bij Elderveld Open

Zondag 2 september treden we om 18.20 uur op bij het wijkfeest Elderveld Open bij het winkelcentrum in Elderveld.

Elderveld Open is een gezellig wijkfeest met een leuke braderie en allerlei optredens. Op het winkelcentrum is een podium waarop van ’s morgens 11:00 uur tot ’s avonds 19:30 live muziek is.

Kom gezellig langs om te kijken!

In april geven we groot concert!

Het duurt nog even, maar wij kunnen niet wachten! Ons grote avondvullende concert met de toepasselijke naam ‘All Friends in concert‘ is op zaterdagavond 14 en zondagmiddag 15 april 2018. Dus schrijf het vast in je agenda :). We zorgen weer voor een afwisselend programma met swingende, vrolijke en romantische nummers. Zo zingen we een medley van Doe Maar, maar ook Avond van Boudewijn de Groot, Riders on the Storm van The Doors en Rolling the deep van Adele… Om er maar eens een paar te noemen.

We houden je op de hoogte wanneer de kaartverkoop start. Kun je niet wachten, mail dan naar koorallfriends@gmail.com. En ondertussen oefenen wij heel hard door!