Deelname Nederlands Koorfestival

NKF 2020

Op zaterdag 15 februari doen wij mee aan Het Nederlands Koorfestival (NKF) in het Akoesticum in Ede.

Het NKF is al meer dan 50 jaar de belangrijkste nationale competitie en boegbeeld voor Nederlandse amateurkoren. De belangrijkste activiteit omvat een tweejaarlijkse cyclus met 12 zelfstandige Provinciale NKF Competities, waarvan de winnaars deelnemen aan de Landelijke NKF Finale. De winnaar mag zich ’Koor van het Jaar’ noemen.

Wij zullen hier een aantal liedjes zingen uit ons repertoire, en doen dit in blok 1 van het programma, ergens tussen 12:30u en 13.50u.

Het belooft een muzikale middag te worden, waarbij publiek natuurlijk van harte welkom is om hiervan mee te genieten en de deelnemende koren aan te moedigen!
Kaartjes zijn te koop in de hal van het Akoesticum (Nieuwe Kazernelaan 2, Ede).
De prijs hiervoor bedraagt € 9,- voor volwassenen en € 4,- voor kinderen t/m 12 jaar.

Kijk voor meer informatie op de website van het NKF:
https://www.nederlandskoorfestival.nl/

Muziek bij de Buren

Laat je verrassen door de muzikaliteit en gastvrijheid van Arnhem!

Zondagmiddag 2 februari 2020 presenteert Arnhem wat het te bieden heeft aan opkomend en gearriveerd muzikaal talent tijdens Muziek bij de Buren 2020. Uniek aan het festival is dat de optredens plaatsvinden in talloze huiskamers verspreid door de stad. Tussen 13:00 – 17:30 uur kun je luisteren naar optredens van lokale muzikanten; van jazz en klassiek tot singer-songwriter en elektronische beats. De optredens zijn vrij toegankelijk zodat iedereen onbeperkt kan genieten van de Arnhemse muzikaliteit en gastvrijheid.

All Friends verzorgt om 14.00 u, 15.30 u en 17.00 uur , optedens in:

Boerderijcafé De Hooijmaat, op het terrein van Stadsboerderij De Korenmaat in Arnhem Zuid, Marius van Beeklaan 5, 6836 WD Arnhem.

Muziek bij de Buren, een landelijke beweging:
Muziek bij de Buren is door de jaren heen flink gegroeid. Het festival wordt in 2020 georganiseerd in verschillende steden in Nederland. Allemaal op dezelfde middag: zondag 2 februari 2020!

Kijk voor meer informatie op de website van Muziek bij de Buren:

www.muziekbijdeburen.nl

het programma van Arnhem:.

www.muziekbijdeburen.nl/programma/programma/Arnhem/wijk/stijl/blokkenschema/muziekbijdeburen.html

Tot ziens op 2 februari  !

TOP2000 Popkoren Contest op zaterdag 21 december

Op zaterdag 21 december doen we mee met de TOP2000 Popkoren Contest. In Luxor Live en in de hal van station Arnhem Centraal zingen popkoren de hele dag popliederen. Een jury beoordeelt de koren die aan deze wedstrijd meedoen.

Komt u naar ons luisteren en ons aanmoedigen ? Wij rekenen op uw support !

Optreden in Rozet op 27 oktober

Kom ook kijken! Op zaterdag 27 oktober treden wij op in Rozet, als onderdeel van de dag van de geschiedenis van Arnhem. We zingen om 12.15 uur en 14.15 uur in de hal van Rozet (Kortestraat 16). Meer informatie over deze dag staat op deze website.

Het thema van deze dag is ´opstand´. De liedjes die we zingen hebben, in de breedste zin van het woord, daarmee te maken. Zo zingen we onder andere: Something inside so strong, Rolling the deep, Rehab en Kom van dat dak af.

We zoeken nog versterking bij onze tenoren. Dus houd je van zingen en heb je een tenorstem, laat het ons dan weten! Je kunt 4 keer gratis komen kijken en meedoen met onze repetities.

Optreden bij Elderveld Open

Zondag 2 september treden we om 18.20 uur op bij het wijkfeest Elderveld Open bij het winkelcentrum in Elderveld.

Elderveld Open is een gezellig wijkfeest met een leuke braderie en allerlei optredens. Op het winkelcentrum is een podium waarop van ’s morgens 11:00 uur tot ’s avonds 19:30 live muziek is.

Kom gezellig langs om te kijken!

In april geven we groot concert!

Het duurt nog even, maar wij kunnen niet wachten! Ons grote avondvullende concert met de toepasselijke naam ‘All Friends in concert‘ is op zaterdagavond 14 en zondagmiddag 15 april 2018. Dus schrijf het vast in je agenda :). We zorgen weer voor een afwisselend programma met swingende, vrolijke en romantische nummers. Zo zingen we een medley van Doe Maar, maar ook Avond van Boudewijn de Groot, Riders on the Storm van The Doors en Rolling the deep van Adele… Om er maar eens een paar te noemen.

We houden je op de hoogte wanneer de kaartverkoop start. Kun je niet wachten, mail dan naar koorallfriends@gmail.com. En ondertussen oefenen wij heel hard door!