Concert

All Friends in concert!

Wij geven zaterdag 14 april om 20.00 uur en zondagmiddag 15 april om 15.00 uur een groot concert: ‘All Friends in concert’. Het concert is in de theaterzaal van het Olympuscollege, Olympus 11 in Arnhem.

We nemen u mee op een muzikale reis van onder andere Adele, Sting, Doe Maar, Queen, Robbie Williams, Pharell Williams en Tina Turner. Een hele diverse mix met Nederlandstalige meezinger tot prachtige romantische balads en uptempo nummers.

Het koor staat onder muzikale leiding van de dirigente Marja Stoter. Choreografe Astrid Radoes zorgt ervoor dat u niet alleen kunt genieten van de zang maar dat u ook naar een leuke show kunt kijken. We krijgen live muzikale ondersteuning van een pianiste (Ingrid de Vries), drummer (Xander van Veelen) en een gitarist (Reyer Groenendijk).  We maken er dus een complete show van!

Kaartverkoop
De kaartverkoop is online en start vanaf 1 februari via deze site. Dan vindt u hier een formulier. Kaartjes zijn ook verkrijgbaar via de leden van ons koor.

Kaarten kosten € 10,00 inclusief koffie met iets lekkers. Een kinderkaart (tot en met 12 jaar) kost       € 5,00 inclusief een glas fris met iets lekkers.
Nu al vragen? Mail dan naar koorallfriends@gmail.com.

Formulier kaartjes bestellen

Hieronder kun je aangeven hoeveel kaartjes je wilt bestellen. Een kaartje voor volwassenen kost € 10,- inclusief koffie/thee en iets lekkers, voor kinderen onder de 12 jaar kost een kaartje € 5,- inclusief fris en iets lekkers.

Wil je het totaalbedrag onder vermelding van je naam overmaken op rekeningnummer NL17INGB0007528951 van Koor All Friends.

Alles ingevuld? Dan kun je het formulier versturen. Je ontvangt na betaling binnen een week een mail ter bevestiging van de bestelling.